firma contabilitate Bucuresti

CLIENTI


firma contabilitate contexpert

CE VA PUTEM ASIGURA NOI PRIN SERVICIILE PRESTATE ?

Prin serviciile oferite noi va putem asigura :
LINISTE  – ne asumam toate riscurile privind obtinerea informatiei finale si raportatea ei in timp util ;
SIGURANTA  – experienta noastra dovedita pana in prezent ofera garantia eliminarii oricaror erori;
CURAJ  – acuratetea informatiilor oferite va poate da curaj in luarea deciziilor manageriale de orice fel ;
PUTERE  – suntem in permanenta alaturi de clientii nostri si luptam pentru succesul lor .

Partenerii nostri sunt firme private cu capital autohton, cu capitan strain sau mixt, cu obiect de activitate divers.Avem clienti constanti cu care avem o colaborare foarte buna, permanenta si continua.

Oferta noastra catre clienti cuprinde toata gama de servicii financiar contabile de la tinerea contabilitatii la expertiza contabila pe teme, consultanta in domeniul financiar-contabil, contabilitatea IFN, examinarea contabilitatii, controlul si certificarea Situatiilor financiare, coordonarea personalului , organizarea compartimentului financiar-contabil, analize economice, probleme de salarizare, intocmirea declaratiilor fiscale si altele. 

Ne adresam persoanelor juridice interesate , atat firme mari cat si cele cuprinse in categoria firmelor mici si mijlocii cu oricare profil de activitate : productie, comert , export-import , transport international, institutii financiare nebancare (IFN) , servicii de orice fel etc.
De asemenea, ne adresam cabinetelor individuale si persoanlelor fizice autorizate , oferindu-le toata gama de servicii de care au nevoie. 

Asa cum am mai subliniat , consideram ca implicarea noastra trebuie activa si sa duca la succesul clientului ; noi trebuie sa influientam pozitiv clientul in luarea unor decizii inspirate si in cunostinta de cauza, bazate pe informatii certe, fara erori.

Serviciile noastre din domeniul financiar-contabil si fiscal nu se limiteaza la prelucrarea documentelor si obtinerea unor balante si declaratii fiscale .Noi punem foarte mare accent pe informarea conducerii firmelor in legatura cu nivelul si evolutia veniturilor, cheltuielilor, rezultatelor , a drepturilor si obligatiilor legate de patrimoniu.  

Toata gama de servicii oferite de noi trebuie sa aiba la baza o comunicare permanenta si foarte buna cu personalul si conducerea la nivelul fiecarui client , bazata pe incredere si respect .
Aceasta comunicare trebuie sa constituie nucleul unei relatii de durata . Consideram ca realizarea si mentinerea acestei relatii la nivelul personalului direct implicat al firmei noastre si al clientului este secretul succesului reciproc.

 Din portofoliul de clienti putem enumera :

PREMIUM CLASS GROUP SRL
PROFIL INTERTRADING SRL
MILITZER & MUNCH ROMANIA SRL
BASARABIA TRANS SRL
E.Z. GRUP SRL
ER & VE FOOD SRL
NFG TRADE SRL
CHAMPION NICOMAR SRL
NIK & SUN COMPANY SRL
CASA MONIQUE SRL
 

Contact

 Adresa: Strada Lt. Colonel Marinescu Constantin, nr 12, bloc A 39, sc. 1, et. 1, ap. 6, sector 5, Bucuresti.
 Telefon: 021.781.46.04
 Mobil: 0728.251.230 ;
0765.735315
 E-mail: contexpert94@gmail.com

Noutati

CONSULTANTA